Business coach

Bent u lid van een managementteam of maakt u deel uit van de leiding van een bedrijf? Bent u op zoek naar een manier waarop u uw managers en/of medewerkers meer ontwikkeling kunt bieden? Een business coach of executive coach kan u hierbij helpen. Executive coaching is gefocust op de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap. Business coaching focust zich op effectiviteit en welbevinden in de werksituatie. Douma van der Honing levert business coaches die diepgaande en intensieve begeleiding van executives en leidinggevenden bieden. Wanneer u voor deze dienstverlening kiest, verbetert u zichtbaar uw besluitvormings- en veranderingstrajecten en slagvaardigheid. Douma van der Honing helpt teams, individuele mensen en organisaties met allerlei vragen rondom veranderingen en leiderschap. Door onze inzet creëert u bewustzijn van vaak onbewuste blinde vlekken, patronen en valkuilen in gedrag en houding. Het onder ogen zien (confrontatie) is een belangrijke eerste stap. Een business coach kan u hierbij ondersteunen om zo via deze inzichten tot daadwerkelijke actie over te gaan. Het resultaat is dat u, uw team en organisatie weer in energie komt, maar ook dat er motivatie en inspiratie ontstaat.

Douma van der Honing: wie zijn wij?

Douma van der Honing zijn: Marcel Douma en Henk van der Honing. Van oorsprong is Henk psycholoog. Henk begeleidt al jaren op een succesvolle wijzediverse directies, management en bestuurders als personal en executive coach. Hierbij is hij veranderkundige en organisatieadviseur. Marcel is organisatieadviseur. Sinds 2002 is hij tevens succesvol register-mediator in zakelijke- en arbeidsgeschillen en samenwerkingskwesties. Hierbij is Marcel ondernemerscoach en veranderkundige. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u, als executive en business coaches, onder andere verder helpen op het gebied van leiderschap en ondernemerschap.

Onze aanpak

Om te beginnen kijken we wat precies de vraag is en of u de eigenaar bent van de vraag. Het antwoord hierop is bepalend of en van waaruit de coaching start. Daarna komt de bewustwording. Bewustwording maakt dat individuele verandering naar persoonlijk leiderschap mogelijk is. Het ondernemen van actie is de vaak ontbrekende stap voor daadwerkelijke verandering en vernieuwing! Gedurende het traject is openheid en vertrouwen van cruciaal belang.

Kortom: onze aanpak betekent kortgezegd het volgende:

  • Primaire insteek: probleemeigenaarschap;
  • Confrontatie: bewustworden;
  • Actie: doen;
  • Voorwaarden: Openheid en vertrouwen.

Neem contact met ons op!

Zoekt u een ervaren en deskundig executive coach voor persoonlijke ontwikkeling in leiderschap en ondernemerschap? Of zoekt u een business coach bij cruciale beslissingen in persoonlijke, familiaire en/of zakelijke kwesties? Douma van der Honing biedt u ervaren, onafhankelijke en vertrouwelijkecoaches. Altijd een professionele ondersteuning en begeleiding? Indien u nog vragen heeft over executive coaching of leiderschapsontwikkeling, kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons mailen naar marcel@doumavanderhoning.nl of henk@doumavanderhoning.nl. Daarnaast kunt u ook bellen naar 06-53 795 685 of 06-50 615 823.