Executive coaching

Heeft u de leiding over een bedrijf of bent u lid van een managementteam? Wilt u uw managers en medewerkers meer ontwikkeling bieden? Executive coaching is gefocust op de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap. Douma van der Honing levert diepgaande en intensieve begeleiding van executives en leidinggevenden. Door ons in te schakelen verbetert u uw veranderings- en besluitvormingstrajecten. Wij helpen teams, organisaties en individuele mensen met vragen op het gebied van leiderschap en veranderingen. Door onze inzet wordt u zich bewust van eventuele valkuilen en blinde vlekken. Wellicht bent u zich van bepaalde patronen helemaal niet bewust. Confrontatie, het onder ogen zien, is een belangrijke eerste stap. Indien u kiest voor executive coaching, bezorgt u zichzelf deze inzichten. Het resultaat is dat u, uw team en organisatie weer in energie komt, maar ook dat er motivatie en inspiratie ontstaat.

Wie zijn wij?

Douma van der Honing zijn: Marcel Douma en Henk van der Honing. Henk is van oorsprong psycholoog en begeleidt al jaren succesvol meerdere directies, management en bestuurders als personal en executive coach. Hierbij is hij veranderkundige en organisatieadviseur. Marcel is organisatieadviseur. Sinds 2000 is hij ook succesvol register-mediator in zakelijke- en arbeidsgeschillen en samenwerkingskwesties. Hierbij is Marcel ondernemerscoach en veranderkundige. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u onder andere begeleiden bij executive coaching op het gebied van leiderschap en ondernemerschap.

Onze aanpak

We gaan allereerst onderzoeken wat precies de vraag is en of u daadwerkelijk eigenaar bent van deze vraag. Het antwoord op deze vraag is bepalend of en van waaruit de coaching wordt gestart. Vervolgens is bewustwording erg belangrijk. Dit maakt dat individuele verandering naar persoonlijk leiderschap mogelijk is. Het ondernemen van actie is uiteraard de vaak ontbrekende stap voor daadwerkelijke verandering en vernieuwing! Gedurende het traject is openheid en vertrouwen van cruciaal belang.

Onze aanpak betekent dus kortgezegd het volgende:

  • Primaire insteek: probleemeigenaarschap;
  • Confrontatie: bewustworden;
  • Actie: doen;
  • Voorwaarden: Openheid en vertrouwen.

Neem contact met ons op!

Op zoek naar een ervaren executive coach voor uw persoonlijke ontwikkeling in leiderschap en ondernemerschap? Of een business coach bij belangrijke beslissingen in persoonlijke, familiaire en zakelijke kwesties? Douma van der Honing biedt u onafhankelijke, ervaren en vertrouwelijkecoaches. Heeft u nog vragen over onze executive coaching of leiderschapsontwikkeling? Neem dan contact met ons op. U kunt ons mailen naar marcel@doumavanderhoning.nl of henk@doumavanderhoning.nl. Daarnaast kunt u ook bellen naar 06-53 795 685 of 06-50 615 823.