Contact

Als u contact met ons wilt opnemen dan kan dat telefonisch of per sms naar Marcel of Henk op de volgende mobiele nummers: 06-53 795 685 resp. 06-50 615 823.

U kunt ons ook een e-mail sturen:
Marcel Douma: marcel@doumavanderhoning.nl
Henk van der Honing: henk@doumavanderhoning.nl

of een bericht sturen naar ons postadres:

Douma Van der Honing
t.a.v. M. Douma en/of H. van der Honing
Zwartewaterallee 46
8031 DX Zwolle

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van business mediation, executive coaching, teamontwikkeling en/of organisatieverandering? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Contactformulier

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht

Routebeschrijving

Het adres van ons kantoor is:

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Ons kantoor is prima bereikbaar, want het ligt vlak naast de A28. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Indien u uit de richting Groningen komt, dan neemt u afslag Zwolle Noord, gaat dan rechtsaf en slaat bij het tweede stoplicht linksaf. Dan de eerste afslag rechts, voor het viaduct, u rijdt dan het parkeerterrein op. U kunt het beste achteraan parkeren, ons kantoor is in het tweede gebouw. De ingang is gemarkeerd met : Welcome to… en u komt binnen via de Brasserie. U vindt ons kantoor dan op de eerste verdieping…

Indien u uit de richting Utrecht/ Amersfoort of uit de richting Apeldoorn komt neem u de afslag Zwolle centrum. Onderaan de afslag gaat u linksaf en bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf. Bij de derde stoplichten gaat u dan rechtsaf. Dan de eerste afslag rechts, voor het viaduct, u rijdt dan het parkeerterrein op. U kunt het beste achteraan parkeren, ons kantoor is in het tweede gebouw. De ingang is gemarkeerd met : Welcome to… en u komt binnen via de Brasserie. U vindt ons kantoor dan op de eerste verdieping…

Als u met de trein komt dan neemt u vanaf het station buslijn 1 richting Stadshagen en stapt uit bij de halte Deltion. U loopt dan in 1 minuut naar ons kantoor langs de Zwartewaterallee.

Elke reis begint met een eerste stap.

(Lao Tse)