Onze samenwerkingspartners

Evert Moolhuijsen

Ingenieur en marketingstrateeg

Evert Moolhuijsen (1956) studeerde luchtvaart- en ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft. Hij studeerde uiteindelijk af als materiaalkundig ingenieur bij Philips Lastechnologie. Na hoofdverantwoordelijke bij Metaalinstituut TNO in Apeldoorn te zijn geweest, verruilde hij de research voor innovatieadvies als directeur bij het InnovatieCentrum, later Syntens Drenthe. Sinds 2004 werkt Evert als zelfstandig adviseur. Hij ondersteunt bedrijven en (semi)overheden op het pad van innovatie, strategie, marketing en verandering.

Innovator en veranderkundige

“Mijn hele werk staat in het teken het stimuleren van innovatie en ondersteunen bij veranderingen, vooral met behulp van praktische en theoretische marketing(strategie). Ik begeleid die – vaak heel fundamentele – veranderingen door inzet van mijn snelle, analytische geest en een brede kennis van zaken. Ik leg snel verbanden tussen ogenschijnlijk zeer verschillende zaken, ook tussen mensen, en lever vervolgens ook organisatorisch gezien een zeer praktische bijdrage.”

Anneliek van der Heijden

HR Partner en coach

Anneliek werkte, voordat ze in 2015 startte met B-Connected, ruim vijftien jaar als HR business partner in het bedrijfsleven, onder meer voor Essent, Jumbo Supermarkten, Catharina Ziekenhuis Eindhoven en Heijmans. De afgelopen tien jaar, heeft ze zich gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en verandermanagement.

Inspirator en uitdager

“Het is mijn missie om anderen te helpen in het nemen van leiderschap door het delen van mijn eigen ervaringen. Ik stel vragen met de intentie om je verder te helpen, ga praktisch te werk en bied oplossingen aan de gedragskant. Bovendien ben ik in staat mensen keuzes te laten maken. Ik wil BV Nederland inspireren, spiegelen en uitdagen om vanuit inzicht in jezelf keuzes te maken en te gaan voor de richting die bij je past.”

De Merlijn Advies Groep is een samenwerkingsverband waarin partners samenwerken om een volledig scala van diensten op het gebied van mediation, (conflict-)coaching, vertrouwenspersonen en proces-, onderhandelings- en gespreksbegeleiding aan te bieden. Wij zijn partner in deze groep die gevestigd is in Nuland.

Heren van Akkoord is een samenwerkingsverband van gecertificeerde mediators die samenwerken om diensten op het gebied van mediation, (conflict-)coaching en conflictpreventie voor diverse doelgroepen en branches aan te bieden. Marcel Douma is partner in deze groep die gevestigd is in Zwolle. Zie ook de website www.herenvanakkoord.nl

Verandering duurt slechts een moment. Het is het verzet tegen verandering dat wel een leven lang kan duren.

(Hebreeuws gezegde)