Persoonlijk leiderschap

Bent u lid van een managementteam? Of heeft u de leiding over een bedrijf? Het is begrijpelijk dat u uw managers en medewerkers meer ontwikkeling wilt bieden. Executive coaching heeft de focus op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Douma van der Honing levert intensieve begeleiding van executives en leidinggevenden. Wanneer u ons inschakelt, verbetert u uw besluitvormings- en veranderingstrajecten. Is er sprake van een innovatie- of veranderingsbehoefte in uw organisatie? Wij ondersteunen organisaties, teams, maar ook individuele mensen, met vragen omtrent leiderschap en veranderingen. We creëren bewustzijn van eventuele blinde vlekken, patronen en valkuilen. De eerste belangrijke stap is het onder ogen zien, oftewel confrontatie. Executive coaching brengt dit via erkenning en acceptatie tot doelgerichte acties. Het resultaat hiervan is dat u, uw team en de gehele organisatie weer energie krijgt, maar ook gemotiveerd en geïnspireerd raakt.

Wie zijn wij?

Douma van der Honing zijn: Marcel Douma en Henk van der Honing. Van oorsprong is Henk psycholoog en begeleidt al jaren succesvol meerdere directies, management en bestuurders als personal en executive coach. Henk is hierbij veranderkundige en organisatieadviseur. Marcel is organisatieadviseur en is sinds 2000 ook succesvol register-mediator in zakelijke- en arbeidsgeschillen en samenwerkingskwesties. Hierbij is Marcel ondernemerscoach en veranderkundige. Wij hebben jarenlang ervaring en kunnen u hier onder andere goed begeleiden bij executive coaching omtrent leiderschap en ondernemerschap.

Onze aanpak

Allereerst onderzoeken we wat exact de vraag is en of u ook daadwerkelijk eigenaar bent van deze vraag. Het antwoord hiervan is cruciaal voor de coaching: wordt de coaching gestart en vanuit waar? Vervolgens is bewustwording belangrijk. Dit maakt dat het mogelijk is om van individueleverandering naar persoonlijk leiderschap te komen.De ontbrekende stap voor een daadwerkelijke verandering en vernieuwing is vaak het ondernemen van actie. Gedurende het traject is openheid en vertrouwen van cruciaal belang.

Onze aanpak betekent dus kortgezegd het volgende:

  • Primaire insteek: probleemeigenaarschap;
  • Confrontatie: bewustworden;
  • Actie: doen;
  • Voorwaarden: Openheid en vertrouwen.

Neem contact met ons op!

Zoekt u een ervaren executive coach voor uw persoonlijke ontwikkeling in leiderschap en ondernemerschap? Of bent u op zoek naar een business coach bij belangrijke beslissingen in persoonlijke, familiaire en zakelijke kwesties? Wij bieden u onafhankelijke, ervaren en vertrouwelijkecoaches. Indien u nog vragen heeft over onze executive coaching of leiderschapsontwikkeling, kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons mailen naar marcel@doumavanderhoning.nl of henk@doumavanderhoning.nl. Daarnaast kunt u ook bellen naar 06-53 795 685 of 06-50 615 823.