Contact

Als u contact met ons wilt opnemen dan kan dat telefonisch of per sms naar Marcel of Henk op de volgende mobiele nummers: 06-53 795 685 resp. 06-50 615 823.

U kunt ons ook een e-mail sturen:
Marcel Douma: marcel@doumavanderhoning.nl
Henk van der Honing: henk@doumavanderhoning.nl

of een bericht sturen naar ons postadres:

Douma Van der Honing
t.a.v. M. Douma en/of H. van der Honing
Wipstrikpark 149
8025 CD Zwolle

Ons bezoekadres is:
Jufferenwal 30
8011 LE Zwolle

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van organisatieveranderingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Contactformulier

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht

Routebeschrijving

Douma Van der Honing houdt kantoor in het gebouw Flexoffiz in de binnenstad van Zwolle. Onder het kantoor is een parkeergarage van Q-park, genaamd Maagjesbolwerk.

Per auto:

A-28 vanaf Amersfoort : neem afslag Zwolle centrum, einde afslag naar rechts, bij de stoplichten weer rechts, bij volgende stoplichten links en dan linksaf parkeergarage Maagjesbolwerk in.

A-28 vanaf Assen: neem afslag Zwolle centrum, onder aan afslag links, bij de rotonde rechts, bij de stoplichten rechtdoor, bij tweede stoplichten linksaf en dan linksaf parkeergarage Maagjesbolwerk in.

Per trein:

Vanaf het station Zwolle is het kantoor per voet te bereiken in 15 minuten, of met de bus 203 (richting Heerde Transferium) vanaf platform B. Uitstappen bij Halte Eekwal /Centrum en dan 3 minuten lopen naar de Jufferenwal.

De ingang van Flexoffiz ligt in het dwarsstraatje tussen de hoogbouw tegenover Bistro Vidiveni aan de Jufferenwal aan uw linkerhand.
Het kantoor van Douma Van der Honing bevindt zich op de tweede etage.

Elke reis begint met een eerste stap.

(Lao Tse)